Szobafestés, mázolás, tapétázás,Minőségi Festés Alacsony Áron

szobafestés, mázolás kis munkákra specializálva Szobafestés mázolás tapétázás és egyéb festő jellegű munkák kivitelezését rövid határidővel vállalom

Ezen az oldalon részletesen leírom, miért is érdemes most festetni, lakását felújítatni.


Áraink kedvezőek, de a további 20% engedménnyel igencsak figyelemreméltóak!

Szóval nálunk például a fűrészporos tapéta felrakása+kettő rétegben történő festése kompletten csupán 1100Ft/m2
De! Ebböl az összegből további 20% engedményben részesül, ha előjegyzi, vagy megrendeli a munkát, azaz csupán 880Ft/m2 !!!



Kérjen bátran több helyröl is árajánlatot, mi biztosak vagyunk benne, hogy minőségi munkát ma senki sem kínál ilyen alacsony elérhető áron!

A jelenlegi akciónk célja az ügyfélkörbővítés!

Ön miért halasztaná későbbre a festést-tapétázást, lakásfelújítást, ha a munkabér húsz százalékát bármi másra is elköltheti....

JÓ TUDNI !

Felhívom a figyelmet arra, hogy a feltüntetett árak kizárólag munkabért tartalmaznak, anyagköltséget nem. Az anyagköltség árak nagyban eltérhetnek, üzlettől, vagy a festék minőségétől függően. Minőségi munkát, viszont kizárólag minőségi alapanyag felhasználásával érhetünk el. Minden esetben győződjön meg róla, hogy az ön festője az igért, minőségi festéket-anyagot használja. A gyenge minőségű falfestés okozata, például a gyenge kopásállóság, ami azt jelenti, hogy a festékréteg a nyílászárók, kapcsolók körül egyszerűen lekopik, elkoszosodik, ezáltal tervezhet a következő évre is szoba, illetve lakásfestést. Sokan anyaggal együtt vállalnak munkát, és igencsak gyenge minőségű alapanyaggal látják el a laikus megrendelőt. Önt ez ne tévessze meg! A "gyanúsan olcsó" munkának általában a megrendelő issza meg a levét. Ne festessen minden évben.

Ha kérdése van, vagy szakmai segítségre van szüksége hívjon bizalommal!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 14
Heti: 37
Havi: 350
Össz.: 102 175

Látogatottság növelés
Oldal: 2013 AKCIO!!!
Szobafestés, mázolás, tapétázás,Minőségi Festés Alacsony Áron - © 2008 - 2024 - epitek-szepitek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »